Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Van il Başkanı Salih Güngöralp ve Tuşba ilçe Başkanı Yahya Cancan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıldönümü nedeniyle tüm polis teşkilat çalışanlarının haftasını kutladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van il Başkanı Salih Güngöralp ve Tuşba İlçe Başkanı Yahya Cancan ve yönetim kurulu ile birlikte Van il Emniyet müdürü Atanur Aydın’ı makamında ziyarette bulunup polis bayramını kutladılar.
MHP Van il Başkanı Salih Güngöralp “Türk Emniyet Teşkilatının halkın huzur ve güven ortamının bozulmaması için gerektiğinde gözünü dahi kırpmadan canını feda eden , gerektiğinde ise sevgi dolu, güler yüzlü özveriyle, korkusuz hizmet veren kahraman polislerimize borçluyuz. Türk Polis Teşkilatımızın 177’nci kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftası’nı kutluyorum” diye konuştu.
MHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ise, “Milliyetçi Hareket Partisi heyetine ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.