Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP heyetinden İl Emniyet Müdürü Aydın’a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Van il Başkanı Salih Güngöralp ve Tuşba

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Van il Başkanı Salih Güngöralp ve Tuşba ilçe Başkanı Yahya Cancan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıldönümü nedeniyle tüm polis teşkilat çalışanlarının haftasını kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van il Başkanı Salih Güngöralp ve Tuşba İlçe Başkanı Yahya Cancan ve yönetim kurulu ile birlikte Van il Emniyet müdürü Atanur Aydın’ı makamında ziyarette bulunup polis bayramını kutladılar.

WhatsApp Image 2022 04 06 at 22.31.57

MHP Van il Başkanı Salih Güngöralp “Türk Emniyet Teşkilatının halkın huzur ve güven ortamının bozulmaması için gerektiğinde gözünü dahi kırpmadan canını feda eden , gerektiğinde ise sevgi dolu, güler yüzlü özveriyle, korkusuz hizmet veren kahraman polislerimize borçluyuz. Türk Polis Teşkilatımızın 177’nci kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftası’nı kutluyorum” diye konuştu.
MHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ise, “Milliyetçi Hareket Partisi heyetine ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.