Van’ın İpekyolu ilçesi Terzioğlu Caddesinde komşular arasında gürültü yüzünden çıkan kavgada 34 yaşındaki Fatih Kandaşoğlu, kapı komşusunun bıçaklı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre olay; Dün sabah saatlerinde Van’ın İpekyolu ilçesi Terzioğlu Caddesinde gerçekleşti. Komşular arasında gürültü yüzünden çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 34 yaşındaki Fatih Kandaşoğlu, kapı komşusunun bıçaklı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
ZAHİR KANDAŞOĞLU’NUN YEĞENİ HAYATINI KAYBETTİ
Van Ticaret Sanayi İş Dünyası ( VATSO) Dernek Başkanı, iş insanı Zahir Kandaşoğlu olay sonrası Twitter hesabından yaptığı paylaşımda: “Acımız büyük, ciğerimiz yandı. Yeğenim Fatih Kandaşoğlu’nu üzücü bir hadise sonucu bugün kaybettik. Bu nasıl bir dünya? Allah rızası için ufak bir tartışmadan dolayı insan vurulur mu. Bu nasıl komşuluk? Allah’ım sen sabır ver” ifadelerini kullandı..
havadis